Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dan binnen 5 werkdagen in huis
Vraag onze specialist
Nu open

+31 318 20 20 52

E-mail ons

WhatsApp
1 KIES EEN STELLINGTYPE
METAAL
HOUT
GROOTVAK
KUNSTSTOF
2 SELECTEER STELLINGOPTIES Bewerken
3 BOUW DE STELLING
(KLIK OP EEN SEGMENT VOOR AFMETINGEN, NIVEAUS, DRAAGVERMOGEN EN ACHTERWANDEN)(KLIK OP EEN SEGMENT OM AFMETINGEN EN NIVEAUS AAN TE PASSEN)(KLIK OP EEN SEGMENT OM AFMETINGEN EN NIVEAUS AAN TE PASSEN)(KLIK OP DE SEGMENTEN OM ZE AAN TE PASSEN)(KLIK OP DE SEGMENTEN OM ZE AAN TE PASSEN)
4 KIES EXTRA ACCESSOIRES
Let op: accessoires van uw configuratie zijn inbegrepen. Bekijk accessoires voor uw configuratie
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling
Geen accessoires voor deze stelling

Kunststof stellingen installeren? Koud kunstje!

REA kunststof stellingen zijn heel eenvoudig te installeren. Bovendien is het materiaal prima geschikt om goederen op te slaan in heel hoge of heel lage temperaturen. Zo wordt een stellingkast in kunststof vaak geïnstalleerd in een koelruimte of vriescel van een restaurant of hotel, waar de ingrediënten tegen een temperatuur van -40°C moeten kunnen. Daarnaast is een stellingkast van kunststof ook prima bestand tegen temperaturen tot boven de 80°C.

Een kunststof stelling is altijd HACCP-proof

Vandaag worden hygiëne- en gezondheidsnormen steeds strenger. Daarom kunt u maar beter goed voorbereid zijn. Met onze REA stellingen heeft u meteen gemoedsrust. Deze stellingkasten beantwoorden perfect aan de strenge HACCP-normen. Schimmel en roest zijn voorgoed verleden tijd. Bovendien is het materiaal bijzonder onderhoudsvriendelijk en heeft het een ongekend lange levensduur.

Stellingkast in kunststof kopen

REA stellingkasten zijn zeer populair in horecazaken, waar een veilige opslag van de voorraad een absolute must is. Denk hierbij aan kroegen, hotels, B&B’s, lunchrooms, herbergen, koffiehuizen, enzovoort. Maar ook andere sectoren, waar hygiëne uiterst belangrijk is, rekenen op onze kwalitatieve kunststof stellingen. Zo zijn ziekenhuizen, scholen, zwembaden, laboratoria en verzorgingscentra al jaren dankbare klanten. Hulp nodig van onze productspecialist? Aarzel niet om contact op te nemen!

PRIJS OP BASIS VAN KEUZESAantal 0 incl. btw


VERZENDING
Indicatie verzending:
Indicatie verzending:

5 configuraties of meer? Offerte.


LIJST VAN PRODUCTEN


Type stellingStelling opties


Producten


Extra's
Toon volledige lijst Print
HEEFT U EEN VRAAG?

Tel
+31 318 20 20 52
Mail
info@stellingspecialist.nl